Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Încă un pacient prahovean a fost testat pozitiv pentru coronavirus, în ultimele 24 de ore. În schimb, alți doi au fost declarați vindecați și au fost externați.

Potrivit informațiilor furnizate de Prefectura Prahova, de la începutul epidemiei până în prezent, în județ au fost confirmate cu coronavirus 114 persoane, din care șase au decedat, iar 72 au fost declarate vindecate și externate.

Trei pacienți sunt în stare gravă, internați la terapie Intensivă.

Până astăzi, în Prahova au fost efectuate 3.870 de teste pentru Covid-19.

În ultimele 24 de ore se constată, din nou, și o creștere a numărului celor intrați în izolare la domiciliu."La nivelul județului  Prahova, în data de 02 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1380 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și, implicit, evidența DSP-ului, au ieșit 122 și au intrat alte 174. În carantină instituționalizată se mai află29 de persoane", se arată în bilanțul la zi transmis de Prefectura Prahova.

Aceeași situație relevă și că există, în continuare, prahoveni care sfidează și încalcă măsurile impuse în contextul stării de alertă: "Pe parcursul zilei de 01 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost legitimate aproape 300 de persoane și oprite în trafic aproape 200 de autoturisme. De asemenea, au fost verificate 1700 de persoane dintre cele aflate în izolare la domiciliu. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 113 sancțiuni, în valoare de aproape 42.000 de lei. A fost deschis și un dosar de cercetare penală pentru o persoană, ca urmare a încălcării prevederilor art. 352 privind zădărnicirea combaterii bolilor. "

Back To Top