Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Marți au început, și în Prahova, cursuri de pregătire pentru cei care vor susține, în curând, Evaluarea Națională și Bacalaureatul. Școlile au fost redeschise nu înainte de a fi dezinfectate și reamenajate, astfel încât să fie asigurată distanțarea socială. De asemenea, în unitățile de învățământ au fost distribuite peste 200.000 de măști.

 

Activitatea didactică a fost reluată în 257 de unități școlare și structuri, a anunțat Prefectura Prahova. La clasa a VIII-a, ISJ Prahova are în evidență 7543 de elevi, iar la clasele a XII-a/a XIII-a 6348 de elevi.  Nu toți participă, însă, la cursuri, care nu sunt obligatorii.

Activitățile sunt organizate în condiții aparte, respectarea măsurilor impuse prin ordin de ministru a fost verificată, astăzi, de prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, și inspectorul școlar general al ISJ Prahova, Constantin Pisău.

"Cei doi au dorit să se asigure că, odată cu reluarea activității didactice pentru elevii din clasele terminale, în vederea pregătirii examenelor naționale, sunt înțelese și  respectate toate normele igienico-sanitare impuse în scopul prevenirii răspândirii și infectării cu noul coronavirus.Printre școlile inspectate s-au numărat Colegiul Național «Nichita Stănescu» din Ploiești, Școala Gimnazială «H.M. Berthelot» din Ploiești și Liceul Tehnologic Agricol Bărcănești.  La toate cele trei instituții didactice, normele impuse de contextul actual sunt respectate. Astfel, aici au fost marcate circuitele unice, la intrare în școli au fost amplasate covoarașe cu dezinfectant, au fost afișate procedurile și orarul elevilor de clasa a VIII-a și a XII-a/a XIII-a. Reamintim că la intrarea în unitățile didactice, elevii au obligația să se dezinfecteze pe mâini, să-și arunce într-un coș, special amenajat, măștile cu care vin de acasă, primind în locul acestora unele noi pe care le vor purta pe toată durata programului școlar, iar la plecare, acestea urmând a le fi înlocuite cu o nouă serie. Precizăm faptul că în județul Prahova au ajuns peste 230.000 de măști, de la Ministerul Educației și Cercetării, care au fost deja distribuite școlilor de către ISJ Prahova. Un nou stoc de măști (aproximativ 250.000) este așteptat să ajungă, în județul nostru, în pragul examenelor naționale.  Tot la intrarea în școli, elevilor li se măsoară temperatura de către un cadru medical.  Și sălile de clasă au trecut printr-o serie de schimbări înainte de a-și primi elevii în perioada de pregătire. Băncile au fost distanțate și numerotate", a transmis Prefectura Prahova.

 „Mă bucur să constat că toate aceste reguli au fost respectate de conducerile școlilor și au fost puse în practică. Același lucru l-am văzut și în rândul elevilor care au înțeles situația și s-au adaptat noilor condiții de studiu. Însă rigorile trebuie respectate și dincolo de zidurile școlilor pentru că virusul nu are «granițe». Astfel de verificări vor continua în perioada următoare pentru că ne dorim un sfârșit de an fără probleme de sănătate în rândul elevilor și cadrelor didactice“, a declarat prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, în urma verificărilor de marți.

Activitățile de pregătire se vor derula până pe 12 iunie.      

0605af18 926f 4e7d b2ec e3e56e72d614

5bb012b3 84d1 40bb a4a0 37f6e171ac49

5be1ba38 6469 4729 9f70 5e2195251a21

a2e284cf 6018 4d1c b3c9 f8e128aea2ee 1

c2b44bd8 fdfd 422e 922f d0dbfaf1a408                               

Foto: Prefectura Prahova

Back To Top