Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile române pregătesc o testare a românilor pentru Covid-19, în cadrul unui demers menit să determine gradul de imunizare a populației.

 

Ministrul Sănătății a vorbit, miercuri seară, la un post central de televiziune, despre testul de prevalență care ar urma să fie efectuat pe un eșantion format din 29.019 subiecți din toate județele.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunțat, miercuri seară, într-o intervenție la un post de televiziune, că testul de prevalenţă COVID-19, care va arăta procentul de populaţie imunizată la noul coronavirus, se va întinde pe lunile iunie, iulie, august, urmând să fie făcut pe un eşantion de 29.019 subiecţi.

"Testul de prevalenţă va dura în iunie, iulie şi cred că şi în august. Acest test de prevalenţă se face în toate cele opt regiuni de dezvoltare, în fiecare judeţ, iar în fiecare judeţ pe nouă grupe de vârstă. În fiecare judeţ se vor selecta trei laboratoare pentru analize medicale. Aceste trei laboratoare nu trebuie să fie cele de boli infecţioase sau cele care ţin de pneumologie, unde avem o patologie pulmonară accentuată şi ne poate influenţa studiul. Eşantionul calculat, el diferă de la judeţ la judeţ în funcţie de densitate şi de numărul de populaţie, este de 29.019 de subiecţi. La fiecare dintre aceste laboratoare se prezintă pacienţi care vin pentru recoltarea de analize pentru altă patologie, pentru patologie obişnuită sau pentru evaluare. În funcţie de densitatea populaţiei, 1 la 3, sau 1 din 5, serul rezidual, după lucrarea acestor analize, este preluat, cu acordul acelui pacient, explicându-i-se pentru ce se foloseşte acel ser rezidual. Dacă este de acord îl preluăm, ajunge la INSP unde este lucrat. Sunt nişte teste imunologice (...), care arată imunizarea", a explicat Nelu Tătaru, citat de Agerpres.

Rolul acestei testări este de a determina procentul de populaţie imunizată pe grupe de vârstă, pe judeţe, pe regiuni şi la nivel naţional. În funcție de aceste date, autoritățile vor putea să previzioneze viitorul episod epidemic și amploarea acestuia.

Back To Top