Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Încă un pacient prahovean a fost confirmat, în ultimele 24 de ore, cu noul coronavirus. În același timp, autoritățile continuă să sancționeze fapte comise în contextul stării de alertă și, mai multe, în unele cazuri declanșează anchete penale.

 

Cu un nou pacient testat pozitiv pentru coronavirus, de la ultima raportare, Prahova a ajuns, la acest moment, la 115 cazuri confirmate de coronavirus, din care șase decese și 72 de pacienți declarați vindecați și externați deja.

37 de persoane infectate mai sunt internate, în județ, trei dintre ele fiind în stare gravă, la Terapie Intensivă.

Totodată, "la nivelul județului  Prahova, în data de 03 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1.300 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și din evidența DSP-ului, au ieșit 118 persoane și au intrat alte 38. În carantină instituționalizată se mai află 28 de persoane", potrivit datelor din bilanțul furnizat de Prefectura Prahova.

În județ au continuate și verificările derulate în contextul stării de alertă. În cadrul acțiunilor punctuale, au fost realizate controale la 12 societăți comerciale, au fost  legitimate peste 200 de persoane și 180 de autoturisme au fost oprite în trafic, în vederea efectuării verificărilor. De asemenea, au fost controlate și 1.400 de persoane dintre cele aflate în izolare la domiciliu. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 118 sancțiuni, în valoare de peste 32.500 de lei. Totodată, a fost deschis și un dosar de cercetare penală pentru o persoană ca urmare a încălcării prevederilor art.352 privind zădărnicirea combaterii bolilor", a mai informat Prefectura.

Back To Top