Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Șapte persoane au fost conduse la audieri, iar cinci dintre ele au fost reținute, pentru 24 de ore, în urma perchezițiilor derulate de polițiștii prahoveni, joi, la Ploiești, Târgoviște și Moreni.

 

Descinderile au vizat șapte adrese, domiciliile unor indivizi bănuiți de furt calificat. "Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada decembrie 2019 - mai 2020, aceștia ar fi pătruns prin efracție, în incinta unor societăți comerciale, cât și în perimetrul unor proprietăți particulare, de unde ar fi sustras unelte și scule electrice folosite în activități silvice sau de construcții, carburanți și accesorii auto, precum și animale domestice. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională se ridică la 100.000 de lei.

Șapte persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, față de cinci dintre acestea a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză", a anunțat IJP Prahova, vineri dimineață.

Activitățile s-au derulat cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Prahova și Dâmbovița și cu suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Foto ilustrație

Back To Top