Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un pacient infectat cu coronavirus a fost declarat vindecat și externat, iar alți doi, care se aflau în stare gravă, ventilați mecanic, au ieșit, în ultimele ore, de la terapie Intensivă, arată bilanțul la zi al pandemiei, în județul Prahova.

 

Niciun caz nou nu a mai fost confirmat în județ, în ultimele 24 de ore, iar numărul cazurilor active și al celor considerate grave a scăzut, în acest interval.

"De la începutul epidemiei și până în prezent, în Prahova, 117 persoane au fost confirmate cu noul coronavirus. Dintre acestea, șase au decedat, 73 au fost declarate vindecate și externate. În prezent, la nivelul județului, la Terapie Intensivă se află internat un pacient confirmat cu COVID-19", a anunțat, vineri, Prefectura Prahova.

O ușoară creștere se constată doar în privința celor intrați în izolare. "La nivelul județului Prahova, în data de 05 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1079 persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub măsura izolării voluntare și din evidența DSP-ului, au ieșit 195 persoane și au intrat alte 220. În carantină instituționalizată se află 34 de persoane", au mai informat reprezentanții Prefecturii

Back To Top