Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, o informare meteo valabilă în următoarele trei zile, iar pentru următoarele ore a instituit cod galben în 27 de județe.

 

Informarea meteo este deja în vigoare și rămâne valabilă până vineri, la ora 10.00: "Vor fi perioade cu instabilitate atmosferică în cursul zilei de marți (9 iunie) îndeosebi în regiunile intracarpatice și la munte, în noaptea de marți spre miercuri (9/10 iunie) în sud-vest, iar miercuri și joi (10 și 11 iunie) în cea mai mare parte a țării. Se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp, iar pe arii restrânse 30 l/mp."

Codul galben de instabilitate atmosferică este valabil d la ora 12.00 până miercuri dimineață, la ora 10.00. Potrivit ANM, "în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, vestul Olteniei, precum și în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40 l/mp."

Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat până la finalul săptămânii în majoritatea regiunilor, au mai avertizat meteorologii.

În ciuda acestor manifestări, vremea se va menține caldă. Pentru Ploiești, AccuWeather anunță, până la finalul săptămânii, minime care pot atinge 18 grade Celsius și maxime de până la 29 de grade Celsius, în timp ce, în Capitală, termometrele ar putea arăta, mâine, chiar și 31 de grade Celsius.

 

Back To Top