Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Preşedintele României a convocat mai mulţi miniştri la Cotroceni, pentru o discuţie privind măsurile care ar urma să fie impuse după 15 iunie, în contextul în care starea de alertă expiră, iar liderii mai multor partide au anunţat că nu vor aproba în Parlament o eventuală prelungire. Discuţiile de marţi vin şi după ce şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, convocat la Cotroceni, avertiza recent că ar fi "o greşeală majoră" să credem că după 15 iunie ne vom întoarce la viaţa de dinainte de pandemie.

 

Președintele Klaus Iohannis va avea marți, de la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul României, Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat, a anunţat Administraţia Prezidenţială. 

 

La finalul ședinței, președintele României va susține o declarație de presă.

Back To Top