Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Unul dintre angajaţii FAN Courier care au descoperit că sunt infectaţi cu noul coronavirus, în focarul de la depozitul din Ştefăneşti, este din Prahova. De altfel, el este internat în judeţ, a anunţat miercuri şeful Direcţiei de Sănătate Publică Prahova, dr. Bogdan Nica.

 

Directorul DSP Prahova a spus că pacientul este internat în judeţ, iar starea lui de sănătate este bună. Anunţul a fost făcut miercuri, la Câmpina, în timpul unei vizite făcute de Bogdan Nica la Spitalul Municipal, alături de prefectul Cristian Ionescu.

Cei doi au evaluat posibilitățile ca la Spitalul Municipal Câmpina să fie deschisă şi o linie pentru pacienții cu alte afecţiuni, în contextul în care în ultima vreme, unitatea a fost încadrată ca "spital Covid" şi a tratat în exclusivitate pacienţii infectaţi cu noul coronavirus, chiar dacă la un moment dat se ajunsese ca o singură persoană să fie internată în tot spitalul.

Pe acelaşi subiect: 

Numărul de persoane infectate din Prahova, conform raportării oficiale de miercuri, a crescut de la 123 la 124.

Back To Top