Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

DN 1B este blocat complet, joi dimineață, în Prahova, în urma unui accident rutier care a avut loc aproape de ieșirea din Mizil.

 

Evenimentul s-a produs în jurul orei 9.00, se pare din cauza oboselii la volan. Șoferul unui autotren care se deplasa pe sensul  Buzău-Ploiești ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment  în care semiremorca, încărcată cu pământ pentru flori, s-a răsturnat pe partea carosabilă, capul tractor rămânând perpendicular pe axul drumului.

Traficul este deviat pe DJ 100N și DJ 149.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, a anunțat Poliția.

"Circulația  este întreruptă în ambele sensuri pe DN 1B Ploiești – Buzău, la kilometrul 40, la ieșire din localitatea Mizil, județul Prahova, după ce remorca unui autotren încărcat cu pământ s-a răsturnat pe partea carosabilă. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulația se desfășoară dirijat, prin deviere pe pe DJ 100N și DJ 149" este alerta emisă și de centrul Infotrafic din cadrul IGPR.

Update: IJP Prahova a anunțat, în jurul orei 11.30, reluarea circulației pe DN 1B.

Foto amator

Back To Top