Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova are, de joi, 130 de cazuri confirmate cu coronavirus, de la începutul epidemiei, din care 32 active. Șase au fost confirmate în ultimele 24 de ore.

 

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 130 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat, 92 au fost declarate vindecate și externate", a anunțat Prefectura în bilanțul dat publicității joi.

Sursa citată a precizat că noi pacienți au ajuns și la Terapie Intensivă. În secțiile de la Județean și Spitalul Municipal Câmpina se află patru bolnavi infectați cu coronavirus, din care doi în stare gravă, ventilați mecanic.

"La nivelul județului Prahova, în data de 11 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 899 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore, de sub această măsură și, implicit, evidența  DSP-ului, au ieșit  114 persoane și au intrat alte 111. În carantină instituționalizată se află 30 de persoane", mai precizează bilanțul actualizat pentru județul Prahova.

Back To Top