Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Prahova a ajuns, vineri, la 133 de cazuri de coronavirus, după ce noi confirmări au venit pentru trei pacienți.

 

Din totalul cazurilor înregistrate de la începutul pandemiei, în jueț, numai 35 de persoane mai sunt internate. Trei au fost testate pozitiv în ultimele 24 de ore, iar patru se află la Terapie Intensivă. "De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova,133 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat și 92 au fost declarate vindecate și externate. La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află patru persoane confirmate cu COVID-19. Două dintre acestea sunt în stare gravă, fiind ventilate mecanic", a anunțat, vineri, Prefectura Prahova.

În cursul zilei de joi, testul rapid a indicat infectarea cu noul coronavirus și în cazul unui pompier de la Detașamentul Câmpina. Acestuia i-au fost recoltate probe care au fost trimise la București, pentru confirmare.

De asemenea, 28 de colegi ai săi au fost trimiși în izolare și testați. Pentru 20 dintre ei, rezultatele au sosit deja și sunt negative.

924 de persoane sunt, în prezent, în izolare la domiciliu, pe raza județului, iar 33 sunt în carantină instituționalizată.

Back To Top