Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile județene au efectuat, vineri, o nouă rundă de verificări în unități de învățământ din județ, ţinând cont de faptul că luni se dă starul Evaluării Naționale, iar în acest an examenul se va derula în condiții speciale.

 

Prefectul de Prahova, Cristian Ionescu, și inspectorul școlar general al județului, Constantin Pisău, au efectuat vineri o nouă vizită în unitățile de învățământ, în perspectiva începerii Evaluării Naționale. Cei doi s-au oprit la Colegiul Național "Nicolae Iorga" și la Şcoala Gimnazială "Ing. Gh. Pănculescu", din Vălenii de Munte. "În ambele unități, în această perioadă, s-au derulat și activități de pregătire cu elevii din clase terminale, respectându-se toate normele impuse de acest context. Astfel, au fost marcate circuite unice pentru elevi, băncile din sălile de clasă au fost distanțate, elevii și tot personalul din unitățile de învățământ sunt termometrizați, primesc măști la intrarea și ieșirea din școli, recipiente cu dezinfectant sunt atât la accesul în instituție, cât și în sălile de clasă, dar și la toalete", au anunțat reprezentanții Prefecturii Prahova.

La Școala Gimnazială „Ing. Gh. Pănculescu“ a fost finalizat și un nou corp de clădire în care ar urma să învețe elevii din clasele primare, începând din această toamnă. Sălile au fost deja mobilate, iar, în prezent, se mai lucrează doar la finisaje și la montarea aparaturii de supraveghere audio-video,  a mai precizat sursa citată.

În Prahova, 6.734 de absolvenți de gimnaziu s-au înscris în vederea susținerii Evaluării Naționale. Potrivit Prefecturii, vineri, niciunul dintre aceștia nu se afla în izolare sau în carantină. În județ au fost organizate 155 de centre de de examen și patru centre de evaluare zonale.

Examenul începe luni, pe 15 iunie, cu proba scrisă Limba și literatura română, iar pe 17 iunie este programată proba scrisă la Matematică. Pe 18 iunie va avea loc proba la Limba și literatura maternă.

Rezultatele vor fi anunțate pe 22 iunie, ziua în care pot fi depuse și eventuale contestații.

Rezultatele finale vor fi afișate pe 27 iunie.

Foto: Prefectura Prahova

Back To Top