Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Veste proastă în urma analizelor de laborator! Opt persoane din Prahova au fost confirmate vineri cu COVID-19, cu toţii fiind consideraţi contacţi ai pompierului de la Detaşamentul Câmpina care a ieşit pozitiv miercuri la un test rapid şi apoi a primit joi confirmarea oficială de la laborator.

 

DSP Prahova a deschis o anchetă epidemiologică încă de la prima confirmare, iar la acel moment s-a anunţat că 28 de angajaţi ai ISU Prahova, consideraţi contacţi ai primului pompier, au fost lăsaţi acasă şi testaţi. Vineri, primele semne au fost optimiste, autorităţile judeţene anunţând 20 de rezultate negative. La scurt timp, spre seară, DSP Prahova a precizat că opt contacţi ai pompierului au primit de asemenea rezultate pozitive la analizele de laborator.

Cei opt prahoveni depistaţi cu noul coronavirus vor fi internați la secţia Boli Infecțioase de la Spitalul Judeţean din Ploiești. Cu această ocazie a fost extinsă ancheta epidemiologică, pentru contacţii acestora, urmând să fie testaţi şi alţi pompieri care au intrat în contact cu ei, a mai transmis vineri DSP Prahova.

Back To Top