Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ANM a actualizat avertizările meteo valabile în acest weekend. Codul galben a fost prelungit până marți dimineață, iar mare parte a țării se va afla, în această după-amiază și în noaptea de sâmbătă spre duminică, sub cod portocaliu de instabilitate atmosferică, în multe regiuni fiind așteptate fenomene periculoase.

 

Codul portocaliu va fi în vigoare de sâmbătă, ora 15.00, până duminică, la ora 2.00. "În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei local în Muntenia și zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70...80 km/h) și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă, vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50...80 l/mp", a anunțat Administrația Națională de Meteorologie.

La nivelul județului Prahova, ISU a anunțat deja că peste 200 de pompieri cu 70 autospeciale de intervenție și 165 mijloace tehnice sunt pregătiți să intervină în sprijinul populației și autorităților locale din județ.

"Avertizarea de cod portocaliu a fost transmisă prin sms și prin fax tuturor CLSU - urilor în vederea aplicării prevederilor și obligațiilor legale și a celor din Manualul primarilor. În scopul prevenirii efectelor negative provocate de instabilitatea atmosferică, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Șerban Cantacuzino” al judeţului Prahova recomandă cetăţenilor să îndepărteze copacii sau ramurile uscate, să asigure sau să înlăture, după caz, elementele de construcție aflate în echilibru instabil, care pe timp de vijelie, ar putea cădea şi provoca victime ori pagube materiale", au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Aceștia recomandă populației să evite deplasările în perioada de intensitate maximă a fenomenelor meteorologice. "Pentru evitarea producerii unor evenimente care vă pot afecta viața și bunurile, pe timpul vântului puternic, a căderilor de grindină sau a descărcărilor electrice atmosferice, adăpostiți-vă în locuințe sau alte spații închise care să vă asigure protecția și deconectați aparatura casnică. De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate. Având în vedere posibilitatea averselor cu căderi importante de apă, recomandăm populaţiei din zonele vizate de avertizări să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru a facilita evacuarea normală a apelor pluviale", au mai transmis reprezentanții ISU Prahova.

La nevoie, cetățenii pot solicita sprijinul pompierilor apelând numărul unic de urgență 112.

Back To Top