Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Încă 10 prahoveni au fost testați pozitiv pentru coronavirus în ultimele 24 de ore.

 

Potrivit informării transmise duminică, de Grupul de Comunicare Strategică, bilanțul pe județ a înregistrat o nouă creștere bruscă, la 153 de cazuri.

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 153 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat și 94 au fost declarate vindecate și externate.

La secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești se află două persoane confirmate cu COVID-19. Una dintre acestea este în stare gravă, fiind ventilată mecanic", precizează și Prefectura Prahova.

În acest moment, în județ sunt 53 de cazuri active.

La data de 14 iunie sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 975 de persoane aflate în izolare la domiciliu. 144 de persoane au ieșit de sub această măsură, în ultimele 24 de ore, și au intrat alte 231, se arată în bilanțul transmis duminică de Prefectură.

Alte 30 de persoane sunt în carantină instituționalizată.

Back To Top