Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Vineri, pe 19 iunie, El Negro aduce sound-ul reggae pe malul Lacului Herăstrău.

 

Concertul "Acoustic" promite să facă atmosfera într-o seară unde relaxarea și starea de bine vor fi la ele acasă. Evenimemtul este parte a proiectului estival lansat de Berărai H, "Nights by The Lake".

El Negro este primul live band reggae și cel mai titrat nume al genului în România. Este extrem de iubit de către amatorii genului și nu numai. Stilul lor muzical are multiple influențe de punk și soul, iar piesele precum "Ploaia", "Lasă-mă" sau "Liniștea" au reușit să transforme El Negro într-o formație emblematică pentru genul abordat.

Intrarea la concertul de vineri este liberă, în limita locurilor disponibile, așa că organizatorii le recomandă celor interesați să-și facă rezervări din timp.

Accesul se va face în jurul orei 19.00, iar show-ul El Negro va începe la ora 21.30.

Rezervările se fac:

➡ Prin FORMULARUL WEB: https://www.berariah.ro/ev/el-negro-19-iun

➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)

➡ 0725 345 345 / 0727 345 347 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Organizatorii au anunțat și regulile de urmat, ținând cont de restricțiile actuale:

"1. Pentru a evita aglomerarea, fluxul de intrare / ieșire pe terasă se face în felul următor:

➡ intrare: prin exteriorul clădirii (Aripa de Sud: intrarea dinspre parc + dinspre parcare)

- ieșire: prin interiorul Berăriei H (urmând indicatoarele specifice, spre intrarea principală)

2. Accesul pe terasă se face doar pe bază de rezervare. Aceasta se poate face în prealabil sau direct la intrare, prin aplicația Berăriei H ori completând formularul aferent de pe www.berariah.ro

3. Avem montate mai multe dispensere cu dezinfectant în puncte cheie, deci te rugăm să le folosești cu încredere, cât de des este nevoie.

4. Putem comoda maxim 4 persoane la aceeași masă, excepție făcând familiile care pot demonstra că au același domiciliu.

5. Pentru siguranța și liniștea tuturor, te încurajăm să porți mască atunci când nu stai la masă.

6. Important: păstrează distanța de 1.5 m față de alte persoane. (dacă nu te descurci cu măsuratul, te putem ajuta cu niște metri de bere)

În rest, distrează-te în siguranță și hai să ciocnim pentru viitor. Să ne vedem cât mai des vara asta!", au scris aceștia pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Back To Top