Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În jur de 170.000 de absolvenți de clasa a VIII-a au fost așteptați, luni dimineață, să susțină proba scrisă la limba și literatura română, prima din cadrul evaluării naționale. Varianta de subiecte extrasă a avut numărul 5.

 

Cerințele de gramatică și teorie au avut la bază fragmente din "Zborul", de Sorin Titel, și dintr-un articol despre Traian Vuia, publicat pe site-ul historia.ro. Cele mai mari punctaje vor fi acordate pentru rezolvarea itemii referitori la demonstrarea apartenenței unei lucrări la genul epic, respectiv redactarea unei narațiuni, potrivit subiectelor publicate de capital.ro.

en romana 2020 1

en romana 2020 2

În Prahova, la examen s-au înscris aproape 7.000 de candidați.

Ținând cont de actualele condiții, în săli nu sunt primiți cei care au, în dimineața examenului, temperatură peste 37,3 grade Celsius.

Pentru candidații aflați în carantină sau izolare, cei internați și cei care au avut temperatură înaintea probelor, nefiind primiți în examen, o nouă sesiunea va avea loc în perioada 22 iunie - 4 iulie.

Foto subiecte: capital.ro

Back To Top