Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Noi alerte meteo sunt în vigoare, luni, potrivit unei atenționări transmise de ANM în această dimineață.

 

Un cod galben vizează aproape toată țara. Cu excepția jumătății nordice a Moldovei, a zonei litoralului și a Deltei Dunării, toate regiunile se vor afla sub avertizare până marți, la ora 10.00, astfel că "în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp."

Aproape jumătate din țară este vizată, însă, și de un cod portocaliu, emis pentru intervalul 15 iunie, ora 13.00 - 16 iunie, ora 3.00. "În după-amiaza zilei de luni (15 iunie) și în prima parte a nopții de luni spre marți (15/16 iunie), în Oltenia, Banat, Crișana și local în Transilvania și Muntenia vor fi perioade cu averse  și se vor acumula cantități de apă de peste 40 l/mp și pe arii restrânse 50...80 l/mp. Vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de peste 70...80 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină", atenționează meteorologii.

Back To Top