Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

6.735 de candidați s-au înscria în Prahova pentru a susține, luni, proba scrisă la Limba și literatura română (VEZI DETALII), prima din cadrul Evaluării naționale 2020. Nu toți au ajuns, însă, în sala de examen.

 

Din datele furnizate de Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în centrele de examen nu a existat niciun candidat căruia să-i fost să-i fie refuzat accesul în sală în urma triajului epidemiologic. De altfel, se pare că la nivel național a fost înregistrat un singur asemenea, caz, în județul Constanța, unde un absolvent a avut febră peste 37,3 grade Celsius.

În schimb, în Prahova s-au înregistrat sute de absențe. Din cei 6.735 de candidați înscriși, așteptați la proba de luni, la examen s-au prezentat numai 6.419.

Printre cei 316 absenți s-au aflat și cinci candidați care nu au putut susține testarea pentru că se află în izolare. Ei pot da examenului în sesiunea specială care va avea loc între 22 iunie și 4 iulie.

Back To Top