Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 170 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, iar dintre acestea șase au decedat și 102 au fost declarate vindecate și externate. Dintre pacienții confirmați cu COVID-19, cinci sunt internați la secțiile de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Doi dintre aceștia sunt în stare gravă, fiind ventilați mecanic.

 

Practic, conform datelor din bilanţul oficial distribuit luni de Prefectura Prahova, în judeţ sunt 17 cazuri noi faţă de informarea anterioară. Prin comparaţie, la nivel naţional au fost anunţate, în ultimele 24 de ore, 166 de infectări, ceea ce înseamnă că numai în Prahova au fost peste 10% din cazurile totale din ţară, în contextul în care, ce-i drept, numărul total de teste efectuate în ultima zi în România a fosr sub 4.000 şi mult sub media acestei perioade. O creştere notabilă apare şi în situaţia pacienţilor aflaţi la terapie intensivă la cele două unităţi medicale din judeţ cu secţii ATI dedicate pacienţilor de COVID-19. Astfel, dacă la raportarea de duminică se vorbea despre doi pacienţi la terapie intensivă, dintre care unul singur în stare gravă, acum autorităţile anunţă că sunt cinci pacienţi, dintre care doi sunt ventilaţi mecanic.

La nivelul județului Prahova, în data de 15 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1036 de persoane aflate în izolare la domiciliu. 122 de persoane au ieșit de sub această măsură, în ultimele 24 de ore, și au intrat alte 183. În carantină instituționalizată se află 26 de cetățeni.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Astfel, pe parcursul zilei de 14 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate două societăți comerciale, legitimate 141 de persoane și oprite în trafic 105 autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări la 975 de persoane dintre cele care se aflau  în izolare la domiciliu.

În urma acestor demersuri, au fost aplicate 46 sancțiuni, în valoare de 56200 lei.

(Sursa foto: RFI)

Back To Top