Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Editura Universitară din București urmează să lanseze în această săptămână "Legea pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale - comentată şi adotată", realizată de conferenţiarul universitar dr. Mihai Apostolache, lucrare ştiinţifică lăudată de specialiştii din domeniu pentru modul în care îmbină fundamentele teoretice şi experienţa practică, vizând una dintre cele mai importante legi din România.

 

"Lucrarea va apărea în această săptămână și este editată de Editura Universitară din București, editură de prestigiu", a transmis autorul. Mihai Apostolache este conferenţiar universitar doctor în cadrul Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti şi director al Centrului de Studii şi Cercetări Juridice şi Socio-Administrative din cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ. El a fost deputat, iar în ultimii ani, pe lângă activitatea didactică şi de cercetare şi publicarea unor comentarii privind legislaţia din România, s-a implicat şi într-o sumedenie de proiecte iniţiate de societatea civilă.

Cartea de faţă vizează una dintre legile care, cel puţin o dată la patru ani, ajung să influenţeze vizibil viaţa românilor, cea care stabileşte cum sunt alese autorităţile publice locale, lucrarea fiind lăudată de profesorul universitar doctor Verginia Vedinaș, de la Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti: "Comentariul realizat de domnul Mihai Apostolache asupra Legii nr. 115/2015 combină fundamentele teoreticianului cu abilitățile și experiența practicianului. Acest lucru îi conferă o valoare, pe care suntem convinși că o vor descoperi și aprecia toți cei care studiază și utilizează, în activitatea desfășurată, lucrarea de față".

Back To Top