Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politisti_arestatiProcurorii de la Parchetul Capitalei vor aduce azi, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, 30 dintre cei 31 de poliţişti investigaţi pentru corupţie - lucrători ai secţiilor 1 şi 3 Bucureşti. Anchetatorii vor cere instanţei arestarea preventivă a inculpaţilor pentru 29 de zile.

Poliţiştii secţiilor 1 şi 3 sunt acuzaţi de luare de mită, abuz în serviciu, favorizarea infractorului, complicitate la prostituţie, complicitate la proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal şi tortură. Potrivit procurorilor, aceştia luau mită de la şoferi contravenienţi, dar şi de la proxeneţi şi prostituate.

Potrivit procurorului de caz, Bogdan Staicu – citat de mediafax.ro, câţiva dintre poliţiştii inculpaţi „au supus o femeie care practica prostituţia la violenţe fizice şi psihice, ţinând-o încătuşată câteva minute în secţia de poliţie. Femeia a fost ţinută o noapte întreagă în secţia de poliţie, fără să i se permită să beneficieze de prezenţa unui avocat. A fost eliberată abia după şase ore".

Un alt mod de operare a poliţiştilor era să identifice şi să selecteze maşini de lux, de la ai căror şoferi – odată descoperită o neregulă - cereau şpagă. Poliţiştii opreau maşinile, le arătau şoferilor că au încălcat legea, iar apoi îi făceau să le dea bani folosind expresii precum „acum mingea e la dumneavoastră" sau "mergeţi la maşină şi gândiţi-vă la situaţia dumneavoastră".

Anchetatorii au inventariat peste o sută de astfel de infracţiuni comise de poliţişti în perioada octombrie – decembrie 2011.


Back To Top