Categorie: Actual

Situaţie dificilă la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, unde noul coronavirus a ajuns în rândul personalului medical. Potrivit unor surse din sistemul sanitar, două asistente de la Pediatrie au fost confirmate cu COVID-19.

 

Surse medicale informează că două asistente care lucrează la Spitalul de Pediatrie Ploieşti sunt confirmate a fi infectate cu virusul COVID-19. Una dintre acestea este internată de duminică la secţia externă de Boli Infecţioase de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Aceleaşi surse informează că una dintre asistente ar fi reclamat forurilor de conducere din cadrul Spitalului de Pediatrie încă de acum patru zile că se simţea rău, iar începând de ieri nu mai are miros şi gust. În pofida cererilor repetate adresate conducerii de a fi testată, aceasta a fost refuzată de mai multe ori, toate asistentele fiind ameninţate cu intrarea în comisia de disciplnă dacă mai vin cu astfel de cereri. Ieri, după câteva ore de discuţii în contradictoriu, până la urmă i s-a acceptat cererea de a fi testată, rezultatul prealabil fiind unul pozitiv, după testul rapid.

Totodată, personal din cadurl spitalului informează că există mai multe asistente care acuză stări de rău.

UPDATE - Cazuri de Covid confirmate la Spitalul de Pediatrie Ploiești

Back To Top