Categorie: Actual

Prahova a raportat, marți, 63 de cazuri noi confirmat cu coronavirus, dar și două decese în rândul pacienților infectați. 

 

"Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.694 de persoane.Dintre acestea,220 au fost declarate vindecate și externate, iar 73 au decedat.Ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a două persoane de sex feminin, cu vârsta de 75, respectiv 81 de ani. Ambele prezentau comorbidități", a precizat Prefectura, în bilanțul de marți.

Două noi focare au fost confirmat, în ultimele 24 de ore, la un agent economic și la Spitalul de Psihiatrie Voila (VEZI DETALII).

Din datele transmise de Grupul de Comunicare Strategică reiese că, pe lângă cele 63 de cazuri noi din județ, încă 65 de pacienți testați pozitiv au primit, în ultimele 24 de ore, același rezultat și la retestare.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 22 de pacienți, dintre care 11sunt ventilați.

Back To Top