Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai mulți prahoveni au reclamat, în ultimele ore, că o pulbere albă s-a așezat pe case, străzi și mașini, în comuna Brazi. Reprezentanții rafinăriei din apropiere au informat Primăria cu privire la un incident petrecut miercuri dimineață, dar spun că pulberea la care se referă sesizările nu este periculoasă.

 

"În cursul repornirii instalației de cracare catalitică, după revizia generală planificată din ultimele două săptămâni a rafinăriei Petrobrazi, a avut loc un incident tehnic. În urmă incidentului, a fost eliberată în atmosfera o pulbere ce conține majoritarzeolit (aluminosilicat cristalin) și silicat de aluminiu natural (caolin). Pulberea respectivă s-a depus în anumite zone specifice din zona localității Brazi.

Menționăm că pulberea nu este clasificată că periculoasă. Compania investighează incidentul și depune toate eforturile pentru a remedia situația cât mai curând.

Ne cerem scuze pentru discomfortul creat locuitorilor comunei Brazi" este răspunsul pe care îl citază conducerea Primăriei Brazi, într-un comunicat oficial.

Primăria Brazi a mai anunțat că, "pentru disconfortul creat s-a stabilit că toate mașinile din Brazi care au nevoie de spălare, pot merge în stații OMV Petrom din Ploiești să spele mașina gratuit doar cu buletinul de Brazi. Mașinile de la Rafinărie de igienizare/spălare stradală vor veni pentru a curăța străzile împreună cu reprezentanții Poliției Locale. Pe această cale îndemnăm cetățenii comunei Brazi să utilizeze de facilitatea pusă la dispoziție de către Rafinăria Petrobrazi", a transmis primarul comunei Brazi, Leonaș Radu, prin intermediul comunicatului amintit.

Foto: Facebook/ STOP poluării orașului Ploiești

Back To Top