Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.940 de persoane. Dintre acestea, 231 au fost declarate vindecate și externate, iar 82 au decedat, anunţă Prefectura Prahova într-un bilanţ oficial transmis vineri.

 

Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a trei persoane (două de sex feminin, cu vârstele de 67 și 70 de ani, și una de sex masculin, cu vârsta de 60 de ani). Toate prezentau comorbidități.

Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 21 au fost confirmate într-o secție a Spitalului de Psihiatrie Voila, acolo unde DSP Prahova a descoperit în această săptămână un focar de infecție. În primă fază, a fost vorba de 13 angajați. Ulterior, după testarea întregului personal și a pacienților, au mai fost înregistrare confimări cu SARS-CoV-2 la 16 pacienți și alți cinci angajați.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă, sunt internați 26 de pacienți, dintre care 19 sunt ventilați.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual. Au fost efectuate verificări la 776 de persoane dintre cele care aveau recomandare de izolare la domiciliu. Au fost legitimate alte 143 de persoane, 95 auto au fost oprite în trafic în vederea controalelor specifice contextului și 29 de societăți comerciale au fost, de asemenea, verificate. În urma acestor demersuri, au fost aplicate 6127 de sancțiuni (patru în baza Legii 61/1991 în context Covid-19, 23 pentru nerespectarea măsurilor de asigurare a rezilientei comunităților prevăzute în Legea 55/2020). Valoarea totală a amenzilor a fost de 3500 lei.

Back To Top