Categorie: Actual

Prahova a depășit sâmbătă, 1 august, un nou prag în evoluția pandemiei, având până acum peste 2.000 de cazuri confirmate cu Covid-19.

 

"Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul județului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV 2 un număr de 2043 de persoane. Dintre acestea 240 au fost declarate vindecate și externate, iar 83 au decedat. Ultimul deces a fost înregistrat în cazul unui bărbat, în vârstă de 71 de ani, cu comorbidități", a anunțat sâmbătă Prefectura.

De la ultima raportare, în județ au fost confirmate 103 cazuri noi și 32 de persoane au fost retestate pozitiv.

"Dintre persoanele confirmate cu noul coronavirus, patru sunt dintr-o unitate de administrație publică locală de pe raza județului. Prin urmare, aici a fost luată decizia sistării activității până pe 6 august 2020 și dezinfecția spațiului, iar serviciile de relații cu publicul sunt asigurate, în acest interval, doar on-line", a mai anunțat Prefectura Prahova.

"Dat fiind că 4 persoane din cadrul Primăriei Puchenii Mari au fost depistate pozitiv cu COVID-19, pentru protejarea contribuabililor,  am hotărât să sistăm activitatea până pe 6 august 2020. Sperăm să ne reîntâlnim cu dumneavoastră după data de 6 august fără alte evenimente majore și totodată dorim să le adresăm colegilor noștri urări de însănătoșire grabnică", transmiseseră, cu o zi în urmă, reprezentanții Primăriei Puchenii Mari.

Back To Top