Categorie: Actual

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat, sâmbătă, o nouă hotărâre, de această dată impunând program redus pentru anumite categorii de operatori economici și București și din șapte județe. Măsura va fi aplicată și în Prahova.

 

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că au fost stabilite, la propunerea specialiștilor, zonele în care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc și altora asemenea, cu scopul limitării răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19).

Măsura va fi aplicată de duminică, 2 august, în București și în județele Argeș, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Ilfov, Prahova, Galați.

Aceasta se aplică pentru o perioadă de 14 zile, cu posibilitatea de prelungire.

„Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea, de la nivelul judeţelor Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti, nu poate începe înainte de orele 06.00 şi nu se poate prelungi după orele 23.00", prevede hotărârea adoptată de CNSU.

Back To Top