Categorie: Actual

Prahova a înregistrat, până la acest moment, 2.632 de cazuri de coronavirus. 104 pacienți din județ infectați cu Covid s-au stins din viață, până acum.

 

Cele mai noi decese au fost raportate duminică. "Ultimele decese raportate au fost în cazul a trei persoane de sex feminin, cu vârstele de 59, 66 și 77 de ani, și una de sex masculin, cu vârsta de 51 de ani. Toate prezentau comorbidități. Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 23 de pacienți, dintre care 17 sunt ventilați", a informat Prefectura.

Potrivit GCS, în județ au fost înregistrate 72 de cazuri noi, dar și 41 de pacienți retestați pozitiv, în ultimele 24 de ore.

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, la nivelul județului Prahova, Direcția de Sănătate Publică a emis 230 de decizii de izolare și 1690 de decizii de carantină.

Până în prezent, în județ au fost efectuate 15.543 de teste, la care se adaugă cele solicitate de angajatori și de persoane care au plecat în străinătate, cifre care nu sunt raportate către DSP.

Back To Top