Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un accident cu șase vehicule a avut loc duminică, în jurul orei 18.00, pe DN 1, la km 77 (Blejoi) a anunțat Poliția Prahova.

 

În eveniment au fost implicate cinci mașini și o motocicletă, cu 14 ocupanți, potrivit ISU Prahova.

Două persoane, inclusiv motociclistul, au fost rănite, fiind transportate la spital.

Accidentul a avu loc pe sensul spre Ploiești al DN 1, circulația pe o bandă fiind restricționată.

La fața locului intervin echipaje de la ambulanțe, pompieri și SMURD.

Update - Traficul a revenit la normal în jurul orei 19.15.

Update - Polițiștii au stabilit, din primele cercetări, că un motociclist în vârstă de 42 de ani, care circula pe DN1, pe banda nr.2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, ajuns la km 77+300, posibil pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță corespunzătoare în mers cât și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu 5 autoturisme care se deplasau în aceeași direcție, respectiv: un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani care circula pe banda nr. 1, un auto condus de o femeie în vârstă de 35 de ani care circula pe banda nr. 2, cu un auto condus de o femeie de 27 de ani care circula pe banda nr. 1, respectiv cu un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani care circula tot pe banda nr. 1. Motociclistul s-a oprit apoi  în coloană, pe banda nr. 1, într-un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani. 

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor 5 conducători auto. În urma accidentului, motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Foto ilustrație   (sursa: suceavalive.ro)

Back To Top