Categorie: Actual

Încă 65 de prahoveni au fost testați pozitiv pentru coronavirus, iar 20 retestați pozitiv, în ultimele 24 de ore, interval în care în județ au fost raportate și trei decese noi în rândul pacienților Covid.

 

Din datele furnizate de Prefectură reiese că, de la începutul pandemiei, în Prahova au fost confirmate cu coronavirus 2.808 persoane. Dintre acestea, însă, numai 554 reprezintă cazuri active, iar în spital se află doar 270 de pacienți cu coronavirus.

Din nefericire, 24 dintre cei internați în județ, în secțiile Covid, sunt în stare gravă, aflându-se la terapie Intensivă, iar 15 sunt ventilați.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, în Prahova au fost înregistrate și trei decese noi la pacienți Covid. "Au mai fost raportate trei decese (o persoană de sex feminin -78 de ani și două de sex masculin – 71 și 83 de ani), care prezentau comorbidități. Numărul total al deceselor asociate COVID-19, în județul nostru, a ajuns la 111", au comunicat reprezentanții Prefecturii.

În prezent, în izolare la domiciliu sunt 297 de prahoveni, iar alți 1.940 se află în carantină, în conformitate cu prevederile Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic.

Back To Top