Categorie: Actual

CNAIR va plăti aproape 16.000.000 de lei, fără TVA, pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul de aproape 80 de kilometri între Găești și Ploiești.

 

Oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au anunțat, joi, că au câștigătorul în urma procedurii de atribuire a contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic de execuție în vederea realizării drumului expres Găești - Ploiești.

"Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL – MEGA MUHENDISLIK MUSAVIRLIK A.S. (MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.), cu preţul de 15.863.176,64 lei fără TVA. Durata contractului este de 24 luni, din care 14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate, 6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție și 4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene", precizează comunicatul CNAIR.

Viitorul drum expres va avea o lungime de 76 de kilometri.

Reprezentanții Companiei au mai precizat că semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Foto: forum.peundemerg.ro

Back To Top