Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Saitul cotidianului „Evenimentul zilei", evz.ro, a publicat, azi, o ştire senzaţională cu supratitlul de „Breaking News".

Despre ce era vorba? metrou_bucuresti

Despre descoperirea unei aşa-zise staţii de metrou, nemaicunoscute până acum, în proximitatea celei de la Apărătorii Patriei.

Staţia ar fi existat încă dinainte de 1989, dar ar fi fost construită în secret şi rămasă neştiută până astăzi.

Ea ar fi fost dată la iveală, zilele acestea, de nişte constructori care amenajează, în prezent, piaţa alimentară din cartierul Apărătorii Patriei.

Articolul din evz.ro pornea de la o declaraţie a primarului sectorului 4, Cristian Piedone – care zisese că staţia de metrou descoperită „e dotată cu toată aparatura necesară funcţionării".

Informaţia era fabulatorie.

În realitate, era vorba doar de o gură de metrou suplimentară celei deja existente la staţia Apărătorii Patriei – gură care, până acum, nu fusese niciodată dată în folosinţă.

„Nu există staţii secrete la metrou. Lucrez de 30 de ani în domeniu şi vă spun că nu există aşa ceva. Este o ştire tembelă, de om incult", a reacţionat directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte, citat de presa centrală.


Back To Top