Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

112 prahoveni au fost testați pozitiv pentru coronavirus, în ultimele 24 de ore, astfel că numărul total al cazurilor confirmate în județ, de la începutul pandemiei, a ajuns la 3.565, din care 875 reprezintă cazuri active. De la ultima raportare, autoritățile au mai identificat un nou focar, într-un centru DGASPC de îngrijire a persoanelor adulte, de la Urlați, unde au fost confirmate 44 de cazuri.

 

Prefectura Prahova a prezentat, vineri, în premieră de la începutul pandemiei, și o distribuție pe grupe de vârstă a cazurilor nou confirmate. Astfel este vorba despre 7 pacienți din grupa 19 - 29 de ani, 15 între 30 și 35 de ani, 12 cu vârste între 40 și 49 de ani, 14 cu vârste între 40 și 59 de ani, 17 pacienți cu vârste între 60 și 69 de ani, 20 de persoane din grupa de vârstă 70-79 de ani, 24 cu vârste între 80 și 89 de ani și trei cu vârste peste 90 de ani.

De asemenea, în ultimele 24, au fost înregistrate patru decese asociate Covid, pacienți de sex masculin, din județ, cu vârste de 48, 71, 75 și 80 de ani, carea prezentau comorbidități. 

"În continuarea informării privind focarul identificat, săptămâna trecută, la un centru de îngrijire a persoanelor adulte, din Urlați, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Prahova, în urma testării întregului efectiv de aici (98 de persoane, dintre care 45 sunt beneficiari, iar 53 sunt angajați), precizăm că numărul total al infectărilor a ajuns la 44 de persoane. Dintre acestea, 39 sunt beneficiari, iar cinci sunt din rândul personalului angajat. În urma evaluărilor medicale, 24 dintre adulții internați în această unitate au fost transferați la spital, ceilalți au rămas în centru, fiind evaluați zilnic de un medic internist de la Spitalul Urlați (desemnat de DSP Prahova). De asemenea, s-a dispus și izolarea celor cinci angajați confirmați cu noul coronavirus", au anunțat, vineri, reprezentanții Prefecturii.

Potrivit sursei citate, în prezent, la nivelul județului sunt 11 focare active: cinci la agenți economici, unu la o instituție publică, unu la o subunitate de poliție, trei în centre de îngrijire a persoane adulte, unu într-un centru de plasament minori.

"Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din județ, unde sunt tratați bolnavi COVID-19, în secțiile de Terapie Intensivă sunt internați 27 de pacienți.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19 este de 328, dintre care 298 sunt ocupate. 

De la intrarea în vigoare a Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, DSP a emis 660 de decizii de izolare și 3.320 de carantină", a mai anunțat Prefectura Prahova.

Back To Top