Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

A fost identificat un focar de coronavirus în cadrul Direcției de Sănătate Publică Prahova. Șapte persoane dintr-un efectiv de 31 au fost confirmate cu noul coronavirus, a anunţat sâmbătă Prefectura. Vestea dă peste cap parte din activitatea instituţiei.

 

Conform raportării DSP, primul caz a fost la o asistentă detașată de la ASSC Ploiești. După aflarea rezultatului, s-a făcut dezinfecția spațiului de lucru, s-a întocmit o listă de contacți și au fost testați 14 dintre ei. Dintre aceștia, șase au avut rezultate pozitive, patru fiind la personalul detașat de la ASSC Ploiești și care avea activitate la call-center, iar celelalte două persoane sunt din rândul personalului DSP și aveau activități de instruire și supraveghere în departamentul amintit, a mai precizat Prefectura Prahova, într-un comunicat transmis duminică după-amiază.

Au fost identificați și izolați și contacții acestora, realizându-se dezinfecția întregului spațiu al DSP. Ca urmare a celor întâmplate, activitatea de la call-center-ul DSP Prahova este, momentan, redusă și, potrivit reprezentanților instituției, urmează să fie reorganizată, fiind solicitate noi detașări.

Back To Top