Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O asistentă în vârstă de 50 de ani din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova, depistată cu noul coronavisrus, a decedat în această dimineață. Femeia era internată de mai multe zile la terapie intensivă, tocmai la Medgidia, în condiţiile în care la momentul respectiv nu mai erau locuri la ATI în Prahova.

 

Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii SAJ Prahova, femeia se prezentase iniţial pentru evaluare din cauza unei alte simptomatologii, i s-a făcut și testul COVID, iar rezultatul a fost pozitiv. Pentru că s-a constatat deteriorarea rapidă a stării de sănătate, pe data de 18 august a fost solicitat transferul de la spitalul CFR din Ploiești către o unitate cu locuri de terapie intensivă, fiind găsit un loc disponibil la Medgidia, unde a fost transportată cu elicopterul. În spitalele din Prahova, la momentul respectiv, nu mai era niciun pat ATI liber dintre cele destinate bolnavilor confirmați cu SARS-CoV-2. Femeia avea și comorbidități: obezitate și diabet.

Citiţi şi: 

De la începutul epidemiei și până în prezent, la SAJ Prahova au fost confirmați cu noul coronavirus: 1 medic, 5 asistente, 3 ambulanțieri, un operator registrator de urgență și 3 din rândul personalului TESA. Dintre aceștia, se află internați, în acest moment: 1 medic, 1 asistent medical și 1 ambulanțier. Totodată, în izolare se află 4 șoferi, contacți direcți ai cazurilor confirmate.

Back To Top