Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Peste 80 din cei 371 de candidați înscriși pentru a susține, luni, proba scrisă din sesiunea de toamnă a Bacalaureatului nu s-au prezentat la examen, iar unul a fost scos de comisie din sală, a anunțat ISJ Prahova.

 

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean au anunțat că 288 de candidați din județ au participat la proba scrisă la Limba și literatura română, care a avut loc ieri, ceea ce înseamnă o prezență de aproape 78%. Dintre aceștia, un absolvent nu a reușit să încheie lucrarea, el fiind eliminat din examen pentru tentativă de fraudă.

În centrele de examen din județ nu au fost înregistrate, luni, alte incidente.

Următoarea probă scrisă, cea obligatorie a profilului, are loc astăzi, iar miercuri este programată proba la alegere a profilului  și specializării. Joi, 27 august, este data rezervată probei scrise la Limba și literatura maternă.

Potrivit calendarului oficial, echivalarea și recunoașterea competențelor lingvistice și digitale se vor derula în zilele de 28 și 31 august, respectiv 1 septembrie. Comisiile de bacalaureat din unitățile de învățământ liceal vor calcula mediile candidaților și vor asigura echivalarea/recunoașterea nivelurilor de competență la probele de profil din cadrul examenului național de bacalaureat (2020), potrivit metodologiei specifice.

Afișarea primelor rezultate înregistrate la probele scrise va avea loc în data de 2 septembrie (până la ora 12:00) și va fi urmată de etapa depunerii contestațiilor, în aceeași zi, în intervalul orar 14:00 - 20:00. Rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui și a prenumelui, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD).

Ca și în vară, contestațiile vor putea fi fi depuse atât în format fizic, cât și electronic. "Candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora", au precizat reprezentanții ISJ Prahova.

Rezultatele finale  vor fi anunțate sâmbătă, pe 5 septembrie.

Back To Top