Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat licitația pentru desemnarea constructorului care va realiza primul tronson de autostradă de pe Valea Prahovei, centura orașului Comarnic.

 

Din informațiile publicate în anunțul transmis către SICAP, proiectarea și execuția lucrărilor pentru cei 5,2 kilometri de autostradă au o valoare estimată de 332.354.022,55 lei, criteriul de atribuire menționat fiind "cel mai bun raport calitate – preț". Autoritatea contractantă va puncta suplimentar ofertanții care vor include o perioadă de garanție peste minimul de 60 de luni, viteza de proiectare superioară celei de 80 de km/h stabilită prin documentația de atribuire, perioadă de garanție de peste 10 ani pentru dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație și de peste 15 ani pentru aparatele de reazem.

Durata contractului este de 96 de luni, dar rermenul de realizare a proiectului este de 36 de luni, din care un an pentru proiectare și doi pentru execuție.

Deschiderea ofertelor este planificată pentru finalul lunii octombrie.

Actualul contract nu include, însă decât un nod rutier, la dus de Comarnic, nu și pe al doilea, din partea de nord a orașului, punctează HotNews. Fără acesta, traficul rutier nu va putea fi deschis pe bucata construită.

Sursa citată menționează că pentru Nodul Rutier Comarnic Nord, necesar descărcării traficului, CNAIR a scos la licitație separat revizuirea studiului de fezabilitate și realizarea proiectului tehnic, întrucât în varianta inițială a studiului de fezabilitate, din 2006, document în baza căreia a fost publicată prezenta licitație, acest nod rutier nu exista. Termenul de realizare a documentației (studiu de fezabilitate și proiect tehnic) este de opt luni.

Back To Top