Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că marți vor fi publicate normele valabile la reluarea cursurilor în unităților de învățământ, iar printre acestea nu se va mai regăsi obligația pentru părinți, de a completa o declarație pe propria răspundere privind starea de sănătate a copilului și persoanele cu care acesta a intrat în contact.

 

Declarația prezentată zilele trecute presupunea ca părinții să precizeze că elevul/preșcolarul nu a prezentat simptome specifice unei afecțiuni cu potențial infecțios, nu a fost diagnosticat cu COVID-19 și nici nu a venit în contact cu o persoană testată pozitiv pentru această afecțiune.

„I-am solicitat domnului ministru Tătaru să fie eliminată acea declarație pe propria răspundere din partea părintelui și acesta a fost de acord. Normele pentru începerea școlii pe care le publicăm mâine (marți - n.r.) nu vor mai cuprinde declarația pe propria răspundere”, a spus Monica Anisie pentru StiriEdu.ro.

Normelor oficiale stabilite pentru revenirea copiilor în școli și grădinițe vor fi anunțate în cursul zilei de marți.

Back To Top