Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În aproape tot Ploieștiul, dar și în localitățile învecinate, oamenii au resimțit, miercuri dimineață, un miros puternic și persistent.

 

Pe rețelele de socializare curg sesizări din Sud, 9 Mai, Mitică Apostol, Bariera București, zona Mihai Bravu, Malu Roșu și centru.

Cel mai puternic, mirosul de sulf s-a resimțit în partea de sud a municipiului și în localitățile limitrofe de la sud de Ploiești, respectiv în zona centrală a Ploieștiului.

Iar sesizările se dovedesc întemeiate. Stațiile de monitorizare a calității aerului au înregistrat depășiri semnificative, după ora 6.00, la indicatorul SO2.

Recordul a fost înregistrat la ora 8.00, la stația PH 2, din centru: 238,6197 µg/m³, în condițiile în care  valoarea limită zilnică pentru protecția sănătății umane este de 125 µg/m³.

Valori foarte mari au fost atinse la stația PH 4, din zona Brazi. La ora 6.00, valoarea înregistrată a fost de 132,62µg/m³. De asemenea, la ora 8.00, stația PH 6, din zona Mihai Bravu, indica, de asemenea, 120,3803 µg/m³.

Creșteri bruște au mai fost înregistrate, la acel moment, la indicatorul SO2, la stația PH 1, din zona de vest a Ploieștiului (73,2644 µg/m³) și la stația PH 5 - Bariera București (39,4755 µg/m³).

Garda de Mediu Prahova, unde de asemenea au ajuns, în această dimineață, numeroase sesizări, nu a făcut deocamdată niciun anunț oficial cu privire la sursa mirosului ori eventuale măsuri luate în urma poluării masive a Ploieștiului.

Update: Prefectul cere Gărzii de Mediu să facă verificări în urma mirosului insuportabil resimțit miercuri dimineață, în Ploiești și în împrejurimi

Update: Precizări oficiale transmise de reprezentanții Petrotel-Lukoil, la câteva ore după ce ploieștenii au fost sufocați de un miros greu

 

Back To Top