Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Liviu Vasilescu și-a dat demisia de la conducerea Inspectoratului General al Poliției Române, fiind înlocuit, temporar, de un fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

 

Liviu Vasilescu a făcut anunțul în cadrul unei conferințe de presă: "Vă rog să îmi permiteţi ca de astăzi să mă retrag din funcţia de inspector general al Poliţiei Române, să rămân ofiţer de poliţie şi să îndeplinesc sarcinile ce îmi vor fi încredinţate".

Decizia a fost luată în contextul scandalului izbucnit în legătură cu întâlnirea șefului IGPR cu membri ai clanului Duduianu, înainte de înmormântarea fostului lider al grupării, Emi Pian.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că Liviu Vasilescu va fi înlocuit temporar de Eduard Mirițescu. "Pentru a asigura continuitate în actul de management al acestei instituții importante a Ministerului Afacerilor Interne, am decis ca Inspectorul General Adjunct, chestor de poliție Eduard Mirițescu, din funcția pe care o deține, să exercite temporar comanda Poliției Române până la numirea unui ofițer care să preia această funcție și responsabilitate. Nu m-am grăbit să numesc astăzi un înlocuitor al inspectorului general al Poliţiei Române pentru că îmi doresc să identific, împreună cu echipa de la Ministerul Afacerilor Interne, cea mai potrivită persoană pentru a putea reforma din temelii Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru a putea continua programele de înzestrare a poliţiştilor şi pentru a fi capabilă să exercite un act managerial corespunzător pentru o instituţie de nivel european care să ofere cetăţenilor siguranţă şi încredere. Vă asigur că, în cel mai scurt timp, va fi epuizat acest interimat la nivelul conducerii Poliţiei Române", a declarat Marcel Vela.

Eduard Mirițescu s-a aflat la conducerea Secţiei nr. 3 de Poliţie Ploieşti, iar apoi a Secţiei nr. 4 de Poliţie Ploieşti, pentru ca, din 2006 până în 2015, să ocupe funcția de şef Serviciu Cabinet în cadrul IJP Prahova. Ulterior a fost împuternicit adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și împuternicit șef al Inspectoratului.

Mirițescu a fost șef al IJP Prahova în perioada ianuarie 2017 - aprilie 2019.

Back To Top