Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O inițiativă legislativă a fost depusă la Senat, în procedură de urgență, proiectul propunând ca statul să deconteze cetățenilor testele Covid efectuate pe cont propriu, în sistemul privat.

 

Inițiativa le aparține deputaţilor Pro România Nicolae Bănicioiu, Victor Ponta, Ion Mocioalcă şi Gabriel Petrea.

„Art. 1. La intrarea în vigoare a prezentei se instituie Programul Naţional de Testare pentru determinarea infectărilor cu noul coronavirus SARS-Cov-2 derulat prin Ministerul Sănătăţii.

Art. 2. Finanţarea Programului Naţional de Testare pentru determinarea infectărilor cu noul coronavirus SARS-CoV- 2 se face din Fondul de Rezervă al Guvernului.

 Art. 3. Cetăţenii români care doresc să se testeze pentru determinarea infectărilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2 o pot face gratuit în reţeaua de sănătate publică de stat sau contra cost în reţeaua privată de sănătate.

Art. 4. Pentru testările efectuate contra cost în reţeaua privată de sănătate, Ministerul Sănătăţii prin DSP-urile judeţene şi a Municipiului Bucureşti va deconta contravaloarea acestora pe bază cererii însoţită de dovadă plăţii şi a buletinului de analiză în maxim 30 de zile de la depunere”, prevede proiectul citat de News.ro.

Senatul este prima cameră sesizată.

Inițiatorii proiectului argumentează că o astfel de măsură este necesară având în vedere numărul relativ mic de teste din sistemul de stat. „Luând în considerare recomandările Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii care presupun creşterea numărului de ţeste, număr mic determinat de preţurile ridicate ale testărilor din sistemul privat de sănătate care nu permit românilor cu venituri scăzute să acceadă la efectuarea acestora. Considerăm că este necesară promovarea unei legi suportarea de la Bugetul de Stat prin Bugetuţ Ministerului Sănătăţii a testărilor pentru determinarea infectărilor cu noul coronavirus”, arată aceștia în expunerea de motive a proiectului de lege.

Back To Top