Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
bani-leiUn ploieştean a sesizat ieri prin „112" faptul că persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă suma de 1.600 lei.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti, din primele cercetări efectuate rezultând că în aceeaşi zi, la uşa reclamantului a sunat un bărbat care i-a comunicat că este angajat al unei societăţi de furnizare a energiei electrice.
Acesta l-a informat că trebuie să îi înapoieze suma de 40 lei întrucât a consumat mai puţină energie electrică decât îi fusese facturat, motiv pentru care i-a înmânat o bancnotă de 200 lei, cerându-i rest de 160 lei.
Partea vătămată s-a deplasat în sufragerie, de unde a scos un plic în care avea bani, apoi s-a deplasat în bucătărie lăsând plicul pe masa din sufragerie.
După plecarea „musafirului", M. Nicolae a constatat că îi dispăruse plicul cu bani, motiv pentru care a apelat sistemul S.N.U.A.U. „112".
Valoarea prejudiciului cauzat este de 1.600 lei, cercetările fiind continuate în vederea depistării suspectului şi tragerii lui la răspundere penală.

Sfatul polițiștilor

Pentru a evita neplăcerile cauzate de spargerea locuinţei, cetăţenii trebuie să ţină cont de faptul că furturile din locuinţe pot fi favorizate de următorii factori:

- lăsarea descuiată a uşii de acces, chiar pentru o perioadă scurtă;
- păstrarea unor sume mari de bani sau valori, fără a avea instalat un sistem de asigurare, pază şi alarmare;
- lăsarea ferestrelor deschise pe timp de noapte sau când nu mai este nimeni în casă;
- permiterea accesului în locuinţa dvs. a unor persoane necunoscute care pretind că vând/cumpără diverse bunuri ori oferă diferite servicii;
- lăsarea locuinţei nesupravegheate pentru o perioadă îndelungată;

- inexistenţa / nefuncţionarea sistemelor „interfon" la intrarea în incinta blocurilor;
- absenţa dispozitivelor de înregistrare video;
- oferirea de informaţii legate de starea materială a unor vecini, despre bunurile pe care le au în casă, programul zilnic al acestora etc. Persoanele care susţin că reprezintă anumite instituţii/firme şi care se prezintă la domiciliul dvs., au obligaţia să se legitimeze (cu un document valabil/autentic), să îşi prezinte intenţiile/scopul prezenţei la domiciliul dvs., oferind date de contact pentru verificarea lor.

 
Back To Top