Categorie: Actual
Oana Mizil, deputată PSD de Sectorul 5 – nepoată a fostului nomenclaturist comunist Paul Niculescu Mizil - a confirmat, azi, pe blogul personal că are o relaţie de iubire cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie.vanghelie_oana_mizil

Vanghelie anunţase acest lucru cu puţin timp în urmă, obligat de nişte fotografii pe care presa tabloidă i le-a făcut, lui şi iubitei sale, într-o staţiune din Franţa. Aceeaşi presă a estimat că îndrăgostiţii au cheltuit peste 100.000 de euro în vacanţa de şapte zile din care s-au întors recent.

Iată câteva pasaje din mărturisirea Oanei Mizil, scrisă pe blog:

„Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu".

„(...) Mi s-a părut firesc (...) să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere".

„Trăim o umană specială, dar atât de obişnuită, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei".

Cei doi au anunţat că s-au despărţit recent de soţii lor.

Sursa foto: oananiculescumizil.wordpress.com


Back To Top