Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 12265 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 749 numai în ultimele 24 de ore.

 

Printre noii pacienți testați pozitiv se numără și trei cadre medicale de la Spitalul Județean de urgență Ploiești. "DSP Prahova a raportat un nou focar, identificat la un laborator al Spitalului Județean de Urgență Ploiești, unde trei cadre medicale au fost confirmate cu noul coronavirus. Cele 3 persoane sunt izolate la domiciliu, s-a efectuat dezinfecția spațiilor", au transmis, duminică, reprezentanții Prefecturii.

Un alt focar a fost identificat la centru medico-social din Urlați, "unde 102 persoane dintr-un efectiv de 216 au fost depistate, în urma verificărilor periodice, cu SARS-CoV-2. Dintre cei confirmați, 101 sunt beneficiari, iar unul este din rândul angajaților. Mai sunt probe în lucru, conform informațiilor DSP Prahova. Beneficiarii sunt izolați în centru sub supravegherea unui medic de familie".

Cele 749 de persoane nou raportate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă:

"Aplicația Corona-Forms este în procedură de actualizare și, în momentul actual, conform noii metodologii, începând cu data de 1 noiembrie, sunt introduse rezultate de către centrele de testare, concomitent cu operațiunile similare efectuate de către DSP. Datele introduse de către laboratoare trebuie să fie alocate fiecărui județ. În ceea ce privește Prahova, parte dintre cazurile introduse zilele trecute nu fuseseră repartizate județului. Acestea au fost operate și s-au adăugat celor introduse separat și de către DSP Prahova

Astfel de corecții se vor mai face și zilele următoare, toate cazurile nealocate până în prezent, urmând să fie atribuite județelor aferente", a precizat DSP Prahova.

Ultimele decese asociate Covid, înregistrate în județ, au fost în rândul a trei persoane de sex masculin (60, 67 și 77 de ani) și a trei persoane de sex feminin (64, 72 și 92 de ani), cu comorbidități.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 374 de paturi sunt ocupate. La ATI, nu a fost raportat niciun loc liber pentru pacienții cu SARS-CoV-2. 

Potrivit autorităților, în prezent, incidența cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din județ, raportată la 1.000 de locuitori, este de 3,24 (VEZI DETALII).

Back To Top