Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a lansat, duminică, un apel către locuitorii municipiului, în condițiile în care incidența cazurilor de coronavirus, în oraș, s-a dublat în ultima săptămână.

 

Duminică, rata de infectare pentru Ploiești a ajuns la 6,15 cazuri active la mia de locuitori, în condițiile în care acum o săptămână abia trecuse de 3.

"Într-o săptămână  procentul de infectare cu COVID 19 la nivelul municipiului Ploieşti s-a dublat de la 3,1 la 6,15. La nivelul administraţiei publice locale depunem toate eforturile pentru crearea condiţiilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Prioritară pentru mine este sănătatea  ploieştenilor", a anunțat Andrei Volosevici.

Acesta a făcut un apel către ploieșteni să se alăture eforturilor depuse de autorități. "Ca să reuşim să trecem cu bine peste aceste încercări trebuie că  efortul nostru să fie comun. Cu toate acestea, nu trebuie să intrăm în panică. Fac apel la fiecare dintre dumnevoastră să respecte măsurile stabilite de autorităţi pentru prevenirea infectării: purtaţi masca, dezinfectaţi-vă des mâinile, evitaţi zonele aglomerate, respectaţi distanţarea fizică!", a mai transmis, duminică, Andrei Volosevici.

La nivel de județ, autoritățile au anunțat, duminică, o rată de infectare de 4,18 la 1.000 de locuitori.

Back To Top