Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a avertizat, duminică seară, asupra aglomerației din supermarketurile din Ploiești, și a atras atenția că modul de respectare a măsurilor împotriva coronavirusului va fi atent monitorizat.

 

"Astăzi am avut o discuție cu prefectul județului Prahova, Cristian Ionescu, cu președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, și conducerea IPJ Prahova în urma căreia am stabilit să se desfășoare activități intense de monitorizare a modului în care se aplică măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID în supermarketurile din Ploiești! Suntem foarte fermi în aplicarea deciziilor, absolut necesare pentru a ne proteja sănătatea! Respectați, vă rog, măsurile de protecție sanitară și distanțare socială pentru a putea depăși cât mai repede situația grea în care ne aflăm", a anunțat primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, duminică seară.

Tot astăzi, edilul a tras un semnal de alarmă, anunțând că incidența cazurilor în Ploiești a ajuns la 6,15 la mie (VEZI DETALII).

Back To Top