Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Autoritățile  prahovene au anunțat, în bilanțul zilnic de luni, peste 15.000 de cazuri confirmate în județ, de la începutul pandemiei, noi decese asociate Covid, o rată record de infectare, dar și un număr record de pacienți infectați internați în spitalele din județ unde, în prezent, mai sunt doar 22 de locuri disponibile pentru această categorie de bolnavi.

 

Cele 272 de persoane nou raportate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă:

"De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 15026 de persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora,412 de pacienți au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică (DSP) Prahova. Ultimele decese înregistrate au fost în rândul a trei persoane de sex masculin (63, 72, 84 ani) și a patru de sex feminin (57, 81, 81, 84), toate cu comorbidități", detaliază reprezentanții Prefecturii Prahova, în bilanțul de azi.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 406 de paturi sunt ocupate. La ATI, nu a fost raporta niciun loc liber pentru pacienții cu SARS-CoV-2, au mai transmis autoritățile județene.

Back To Top