Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe lucrări au fost demarate, de la începutul acestei luni, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acestea vizează dotarea și adaptarea, la situația actuală, a secțiilor pe care criza Covid a pus o presiune uriașă.

 

Managerul SJU Ploiești, dr. Bogdan Nica, a făcut, miercuri, o trecere în revistă a măsurilor avute în vedere pentru creșterea capacității de primire a pacienților Covid. Multe dintre ele sunt concretizate în lucrări derulate în cele mai solicitate secții.

Astfel, acesta a anunțat că la ATI va fi gata, cel mai probabil înainte de jumătatea lunii decembrie, renovarea secției, lucrare începută în iulie, abandonată la un moment dat și reluată de curând.  "Când secția va deveni operațională, vom comasa toate paturile, ajungând la o capacitate de tratament de 30 de paturi ATI-Covid. În acest scop, din banii CJ alocați în luna precedentă, am reluat procedura pentru achiziția de ventilatoare. Mâine vin și 10 ventilatoare de ultimă generație, adaptate și pentru aceste cazuri de pneumonie Covid", a precizat Bogdan Nica.

În același timp, a mai precizat managerul SJU, "s-a încheiat lucrarea la instalația de oxigen de la secția Boli Infecțioase, unde erau șase sau șapte saloane care nu aveau oxigen deloc. Acolo trebuia mers cu butelia la patul pacientului. Acum există o stație nouă și prize de oxigen la fiecare pat. De asemenea, la UPU s-au mai montat încă 21 de prize de oxigen, ceea ce permite, atunci când nu sunt paturi libere la noi sau în spitale suport, tratarea a încă 21 de bolnavi inclusiv cu acea mască specială care este aproape de Terapie Intensivă".

În următoarea perioadă, un demers important va fi finalizat și la Pneumologie. "Într-un termen de două săptămâni, estimez eu, vor fi prize de oxigen la fiecare pat. Capacitatea lor de tratare a cazurilor medii și severe va crește cu peste 30%. Am achiziționat și concentratoare. O altă soluție găsită pentru creșterea capacității a fost comasarea unor secții astfel încât să creăm, la nivelul spitalului, o zonă izolată de celelalte secții. Această zonă tampon este la etajul patru. Avem 105 paturi pentru tratament medico-chirurgical, pentru că sunt bolnavi care trebuie operați de urgență. Din aceste locuri, cam 80%  sunt ocupate de pacienți doar cu Covid. Probabil că vom mai rezista cu această zonă tampon o săptămână, mai avem și posibilitatea de a face o comasare, a nevoie. Important este să rezistăm până creștem capacitatea la Pneumologie", a mai adăugat Bogdan Nica.

Potrivit managerului SJU Ploiești, de la începutul pandemiei, în cadrul unității sanitare au fost tratați aproape 2.600 de pacienți Covid, din care 480 în Terapie Intensivă. 260 dintre cei care au ajuns la ATI nu au supraviețuit, rata deceselor fiind uriașă în cazul bolnavilor care au ajuns să fie intubați.

Back To Top